В Іспанії розгорівся скандал через суперечливі дії гравця “Унікахи” по відношенню до суперника

В Іспанії розгорівся скандал через суперечливі дії гравця "Унікахи" по відношенню до суперника 1 - basket.com.ua

Форвард “Унікахи” Ніхад Джедович в матчі чемпіонату Іспанії проти “Манреси” (91:77) кинув м’яч у голову гравця суперників Мартінаса Гебена.

Гебен у цей момент був за межами майданчика. Джедович, який виявився поряд з боковою лінією, таким чином зберіг володіння для своєї команди. В офіційному акаунті іспанської ліги АСВ опублікували цей момент з підписом “З нетерпінням чекаємо на ваші коментарі. Позначте друга, який знає їх усі і може змагатися з Джедовичем у майстерності”.

Публікація АСВ викликала невдоволення іспанських тренерів. Педро Мартінес (“Манреса”) заявив, що ліга зробила акцент на розважальній складовій, ніяк не заохочивши дії Гебена, який кинувся за м’ячем у відчайдушному стрибку.

Мартінеса підтримав головний тренер “Унікахи” Ібон Наварро.

“Педро Мартінес має рацію. Мені здається неправильним, що дії Джедовича цінуються більше, ніж те, що зробив гравець, що кинувся за м’ячем. Гебен боровся до кінця, намагаючись дістати безнадійний м’яч, а це одна з найцінніших речей у спорті. Але ліга сфокусувалася на тому, що я не надто люблю”, – сказав Наварро.

0

Автор публікації

Офлайн 3 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2589

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.