Володимир Журжій: “Приїдемо в Луцьк, керівництво буде збиратися і робити висновки”

Володимир Журжій: "Приїдемо в Луцьк, керівництво буде збиратися і робити висновки" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Черкаські Мавпи» – «Старий Луцьк»

Антон Мусієнко, захисник «Старого Луцька»:

– Не хочеться говорити про цей бабл. Дуже погана гра в нас була. Є два тижні, щоб повністю змінити свою гру, підготуватися до наступного баблу в Черкасах і почати перемагати. Нам завадив наш баскетбольний IQ, розуміння баскетболу. Запланували одне, але грали взагалі інакше. У нас є два тижні, щоб це змінити.

Володимир Журжій, головний тренер «Старого Луцька»:

– Ціла низка причин поразки, одна з яких – втрати. Більш ніж чверть очок «Черкаські Мавпи» набрали після наших втрат. Дуже важко так грати в баскетбол. Відсутність двох наших гравців стартової п’ятірки Мусієнко і Коров’якова також вплинула. «Київ-Баскет» вчора грав без двох своїх основних гравців. Це не відмовка. Достатня кількість гравців була. Хто готовий, той має виходити грати. Передня лінія «Мавп» габаритніша за нашу. Робити ставку на гру під кільцем проти них наша команда не може. Хотіли грати швидко і агресивно, але суперник переграв нас на щитах, забрав багато наших м’ячів.

Дуже велика проблема в задній лінії Деякі гравців серійно не можуть перевести м’яч через центр паркету. Дуже багато атак банально не завершувались кидком. «Мавпи» переграли нас за рахунок індивідуальної майстерності, агресії, роботи на м’ячі. Гравці Суперліги мають бути до цього готові. Деякі не готові до такого щільного захисту, принаймні в цьому матчі. Будемо робити певні висновки і певні зміни. Приїдемо в Луцьк. Керівництво буде збиратися і робити висновки. Нікого це не влаштовує.

Ілля Упир, захисник «Черкаських Мавп»:

– Враження позитивні. Виконали поставлені задачі. В першій половині суперники трималися за рахунок того, що влучили важкі триочкові. В другій вони не влучили, ми дотисли їх і перемогли з гарною різницею. Ми контролювали хід матчу, тренер довірив мені грати сьогодні. Спочатку грав від захисту. Потім з’явилися в нападі вільні видки, я їх забив. Ми дослуховуємося до тренера і намагаємося виконати його настанови, щоб не було помилок.

Артем Сліпенчук, головний тренер «Черкаських Мавп»:

– Результатом задоволений. Продовжуємо працювати, рухаємось далі. Повернення глядачів на матчі? Це не моя відповідальність, але, на мою думку, люди повинні приходити. Вони ходять в кінотеатри, а баскетбол в якомусь роді – театр. Ми всі чекаємо на це. Хто проявив себе найкраще? Я нікого не виділяю з гравців. Дуже важливо, щоб команда проявляла себе. Ми подовжуємо працювати над нашою філософією в захисті і нападі.

0

Автор публікації

Офлайн 50 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.