Михайло Переверзій: “Нам не вистачає досвіду матчів з такими суперниками, як “Дніпро”

Михайло Переверзій: "Нам не вистачає досвіду матчів з такими суперниками, як "Дніпро" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Дніпро» – «Рівне»

Олексій Соловйов, захисник «Рівного»:

– Грали три чверті, потім почали щось вигадувати і перестали слухати тренера. Дуже повчальний матч, будемо працювати.

Михайло Переверзій, головний тренер «Рівного»:

– «Дніпро» не зовсім очікував такого розвитку подій, коли ми виконували план на гру і він давав результат. Нам не вистачає досвіду матчів з такими суперниками, коли потрібно тримати удар в вирішальні хвилини, бути дисциплінованими. Деякі наші гравці – непогані снайпери, але десь збиваємося. Кожен хоче показати себе, думає, що заб’є. Це дуже добре, але в таких моментах треба догравати епізоди до логічного завершення. Не можна чекати тільки влучень з дальньої дистанції.

Коли летить можна обіграти будь-якого суперника, коли ні – треба перебудовуватися. Ми цього не змогли зробити. Одна з проблем – Елайджа Джойнер тільки приїхав, його не було два тижні. Він їздив на похорони бабусі. Це трохи дало про себе знати. Я не рахую, що пауза в два тижні – важлива причина для того, щоб програвати.

Максим Закурдаєв, захисник «Дніпра»:

– Дуже непроста гра. У другій половині зробили гандикап +10 очок і довели матч до перемоги. Починати ігри так не треба, тому що нервують тренери і самі гравці. Треба брати гру у свої руки з перших хвилин. Сьогодні було з цим погано. Вболівальники хочуть на трибуни. Можливо, дійде до кого треба і вболівальників впустять, вони будуть бачити наші матчі в залі.

Павло Агапов, тренер «Дніпра»:

– Не тільки лава запасних не показала свій рівень. Наша основна п’ятірка почала матч не дуже впевнено. Вони задали негативний темп. На своєму рівні, мабуть, в першій половині не зіграв жоден гравець. Дякую капітану і хлопцям за те, що вони зібралися після перерви. Ми нав’язали біль в’язкий захист, завдяки чому переломили хід матчу на свою користь. У другій половині показали свій рівень і довели матч до перемоги.

0

Автор публікації

Офлайн 50 хв.

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.