“Оклахома” приймає “Голден Стейт”, Йокич проти Дончича: прев’ю матчів НБА 4 листопада

"Оклахома" приймає "Голден Стейт", Йокич проти Дончича: прев'ю матчів НБА 4 листопада 1 - basket.com.ua

«Індіана» – «Клівленд»
Початок: 01:00

«Індіана» начисто провалила останній матч з «Бостоном» (104:155), але в цілому старт 2-2 можна вважати прийнятним для команди Ріка Карлайла. Тайріз Халібертон не грав через травму, Майлз Тернер,Беннедит Матурін і компанія особливо не викладалися після програної першої чверті з різницею -17. Катастрофи для «Пейсерз» не сталося, незважаючи на принизливий розгром. «Клівленд» обмінявся перемогами з «Нью-Йорком» в попередніх іграх. Донован Мітчелл повернувся на паркет після травми, але досі відсутні Даріус Гарленд, Тай Джером і Джарретт Аллен. Проблеми з ротацією «Кавальєрс» серйозні, тому «Індіана» має непогані шанси на успіх вдома.

«Мілвокі» – «Нью-Йорк»
Початок: 1:30

«Мілвокі» несподівано бездарно зіграв проти «Торонто» (111:130) на виїзді. «Бакс» знаходяться далеко не на домінуючому рівні, тому що суперзірковим партнерам Яннісу Адетокумбо і Деміану Лілларду треба час на зіграність, проте іноді абсолютні провали команди Едріана Гріффіна по-справжньому дивують. «Нью-Йорк» після двох зустрічей з «Клівлендом» (1-1) намагатиметься засмути проблемний «Мілвокі». Для цього лідер «Нікс» Джуліус Рендл повинен нарешті налагодити точність, а Джош Харт, Джейлен Брансон та інші рольовики виступити на рівні вище середнього в атаці.

«Маямі» – «Вашингтон»
Початок: 2:00

«Маямі» почав сезон з балансом 1-4 і розташувався на останньому місці в турнірній таблиці Східної конференції. Складається враження, що Джимми Батлер, Кевін Лав, Тайлер Хірро, Бем Адебайо та інші гравці «Хіт» деморалізовані після невдалої спроби виміняти Деміана Лілларда в міжсезоння. Головний тренер Ерік Споельстра поки не знайшов спосіб виходу з кризи. «Вашингтон» (1-3) знаходиться поруч з «Маямі» на дні таблиці, але від команди Веса Ансельда немає високих очікувань. Кайл Кузма, Джордан Пул, Дені Авдія набивають особисту статистику, результат від «Візардс» ніхто не вимагає. Це дає господарям можливість перервати серію невдач.

«Оклахома» – «Голден Стейт»
Початок: 2:00

«Оклахома-Сіті» (3-2) виграла більше половини матчів, хоча поразки від «Денвера» і «Нью-Орлеана» дещо протверезили фанатів команди Майка Дейгнолта. «Тандер» навряд чи готові боротися за найвищі місця з контендерами. При цьому Шей Гілджес-Александер, Чет Холмгрен, Джош Гідді і Джейлен Вільямс іноді здатні створити їм проблеми. «Голден Стейт» переміг у 4 з 5 стартових ігор. «Ворріорз» майже не громлять суперників. Чистий клас Стефена Каррі, Клея Томпсона, Кріса Пола і Дреймонда Гріна дозволяє команді Стіва Керра досягати результату без витрати максимальних сил, проте від періодичних спадів ніхто не застрахований.

«Чикаго» – «Бруклін»
Початок: 02:00

«Чикаго» з результатом 2-3 серйозно розчаровує. Календар «Буллз» не був надто складним, щоб мати негативний баланс. Нікола Вучевич, Зак Лавін, Демар Дерозан діють незлагоджено, головний тренер Біллі Донован не може виправити ситуацію. «Бруклін» виграв 2 матчі з 4, що в певній мірі є несподіванкою. Все-таки «Нетс» проводять перебудову і не претендують на плей-офф. Мікал Бріджес, Доріан Фінні-Сміт і Кем Томас навряд чи сильно вмотивовані робити баланс команда Жака Вона в таблиці позитивним, що полегшує задачу господарям.

«Денвер» – «Даллас»
Початок: 04:00

«Денвер» сенсаційно оступився в попередньому матчі з «Міннесотою» (89:110). Дивує навіть не сам факт поразки «Наггетс», а безпомічність команди Майка Мелоуна на паркеті, в першу чергу в нападі. Нікола Йокич, Джамал Мюррей, Аарон Гордон, Кентавіус Колдвелл-Поуп, Майкл Портер були несхожими на самих себе. Для діючих чемпіонів настав підходящий час спуститися з небес на землю і провести роботу над помилками. «Даллас» виграв всі 4 матчі і залишається єдиною командою Західної конференції без поразок. Частково «Маверікс» допоміг легкий календар, але підопічні Джейсона Кідда не втрачали очки на рівному місці, на відміну від минулого сезону. Лука Дончич і Кайрі Ірвінг зустрінуться з найгрізнішим суперником з початку чемпіонату, що стане непоганим тестом на міцність для гостей.

«Портленд» – «Мемфіс»
Початок: 04:00

«Портленд» здобув дві перемоги поспіль після серії з трьох поразок. Жертвами «Трейл Блейзерс» стали «Торонто» (99:91) і «Детройт» (110:101). Молоді Шейдон Шарп і Скут Хендерсон в поєднанні з більш досвідченими Малкольмом Брогдоном, Джеремі Грантом і ДеАндре Ейтон при наявності мотивації все-таки є грізною силою. «Мемфіс» програв всі 5 матчів. Маркус Смарт, Дезмонд Бейн і компанія не справляються без дискваліфікованого Джа Моранта. «Гріззліс» підписали центрового Бісмака Бійомбо на заміну травмованому Стівену Адамсу, що навряд чи стане миттєвим способом вирішення проблем для команди Тейлора Дженкінса. Криза в «Мемфісі» серйозна, але зустріч з «Портлендом» представляє чудовий шанс нарешті хоча б ненадовго перервати кошмарний відрізок.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2701

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.