Лідер “Анадолу”: “У мене ніколи не було чудових стосунків з Атаманом”

Лідер "Анадолу": "У мене ніколи не було чудових стосунків з Атаманом" 1 - basket.com.ua

Шейн Ларкін прокоментував відхід з “Анадолу” Васіліє Міцича та Ергіна Атамана.

“Очевидно, що в команді багато нових гравців і новий тренер, тому потрібен період адаптації. Я думаю, що ми добре попрацювали під час підготовки і вдосконалюємося з кожним днем. Не важливо, де ти будеш на початку листопада, а де ти будеш у квітні та травні. Я думаю, що ми робимо необхідні кроки, щоб досягти цього. Ми завжди хочемо бути командою, яка змагається за чемпіонство.

У нас 6-7 нових гравців і великий потенціал. Тренер Джан голодний, у нього хороші принципи.

Відмінності Джана і Атамана? Я думаю, що цього року ми маємо більше різноманітності на основі гри за грою. Тренер Атаман був проактивним у певному сенсі. Якби він знайшов щось, що спрацювало, і він перемагав із цією конкретною річчю, він продовжував би робити те саме річ. Тренер Джан, залежно від суперника, хоче, щоб у нас були варіації в плані захисту та нападу. 

У нас з Атаманом ніколи не було ідеальних стосунків. Він любить робити все професійно. Гра грою, але поза полем він не прагне будувати стосунки з гравцями. Не тільки зі мною, а й з багатьма іншими гравцями.

Коли ти перестаєш грати з таким гравцем, як Васіліє, стає прикро. Ми досягли великих успіхів за останні п’ять років. Ми створили один із найкращих  дуетів в історії Євроліги. Тож це прикро, тому що ти завжди хочеш грати з гравцем того рівня, з яким ви досягли такого успіху та з якими ви так спілкувалися. Але у нас тут багато хороших гравців.

Перші 20 ігор, які ми зіграли з Мічцичем, були жалюгідними. Мене мало не виключили з команди і відправили назад до Америки. Це був тривалий процес. 

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8724

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.