“Лейкерс” придумали спосіб збереження в складі Леброна Джеймса після завершення контракту

"Лейкерс" придумали спосіб збереження в складі Леброна Джеймса після завершення контракту 1 - basket.com.ua

“Лос-Анджелес Лейкерс” заради збереження в складі форварда Леброна Джеймса зроблять все можливе, щоб отримати його сина Бронні Джеймса на драфті НБА 2024 року, повідомляє оглядач The Athletic Джо Вардон. Леброн раніше публічно декларував бажання грати в одній команді зі старшим сином, тому не поспішає продовжувати контракт з “Лейкерс”.

“Якщо Леброн відмовиться від опції гравця за 51 мільйон доларів, то наступного літа стане вільним агентом. Серйозна проблема зі здоров’ям, яка трапилася влітку з його сином Бронні, потенційно відклала його появу на драфті НБА. Це може стати вирішальним чинником, що вплине на контрактні рішення Джеймса. Він хотів би мати можливість грати в одній команді зі своїм сином, якщо це можливо.

Якщо Броні опиниться на драфті, а в якийсь момент по ходу цього сезону він має намір розпочати виступ у NCAA, то, як вважає більшість оглядачів, “Лейкерс” зроблять усе можливе, щоб він опинився в Лос-Анджелесі”, – сказав Вардон.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2566

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.