Ярослав Зубрицький: “Ще трохи не готові на рівних грати з такими хорошими командами як “Будівельник”

Ярослав Зубрицький: "Ще трохи не готові на рівних грати з такими хорошими командами як "Будівельник" 1 - basket.com.ua

Прес-конференція після матчу «Політехніка-Галичина» – «Будівельник»

Лев Кошеватський, захисник «Будівельника»:

– В кінці почали догравати. З 20 очок переваги стало 10. Дали супернику підтягнутися, через це враження після матчу трохи погіршилися. Готувалися. Знали, що Нельсон біжить і любить кидати. В нас була система. Ми її притримувалися і довели матч до перемоги. Виграли за рахунок системи і досвідчених гравців, правильних рішень у нападі і гарної гри в захисті.

Дмитро Забірченко, головний тренер «Будівельника»:

– Дуже багато помилок, перш за все, в захисті. В нападі за рахунок переваги під кільцем і непоганого відсотку влучань з периметра вдавалося контролювати більшу частину гри. Віддали супернику багато очок в першій чверті, з гарним відсотком вони влучили. Треба позбавлятися помилок в захисті. Старт сезону завжди такий. Будемо намагатися швидше повернутися до змістовної гри. 6 чоловік більше ніж з 10 очками, 26 передач.

Була командна гра, але треба поважати себе і грати до кінця, а не виключатися за 7-8 хвилин до кінця. «Піотехніка-Галичина» – швидкісна команда. Для мене було здивування, що ми дозволили вільні кидки Ходову і Нельсону. Дали їм відчути свій кидок і ритм. Маємо з перших хвилин працювати на 100%.

Девіс Квентін, центровий «Політехніки-Галичини»:

– В першій чверті ми викладалися в захисті і нападі. Чомусь в другій чверті у нас не пішла гра. Треба зрозуміти, як грати якісно впродовж усього матчу, особливо в другій чверті. Ми жорстко грали проти «Будівельника», билися один за одного. «Політехніка-Галичина» – одна з моїх улюблених команд, в яких я грав за кордоном.

Ярослав Зубрицький, головний тренер «Політехніки-Галичини»:

– Здивувало, чому так провалили другу чверть. «Будівельник» почав добре захищатися, а наші хлопці злякались. У суперника більш досвідчені гравці. Вони на класі показали, як захищатися. Ми трохи поплили в другій чверті, що стало вирішальним фактором. В подальшому хлопці боролися, не опускали руки, старались грати до кінця. Достойно програли, але шкода. Я надіявся, що буде більш рівна гра.

Місцями були думки, що можемо наздогнати, але потім 2-3 втрати і ці думки зникали. Не повинні робити такі дурні втрати на веденні. Гравці молоді, але вони вже мають більш-менш достатньо досвіду. На жаль, ще трохи не готові грати на рівних з такими хорошими командами як «Будівельник». Кістяк «Будівельника» залишився. Кольченко коли треба міг захиститись, забити, організувати. Вони потужно грали в свою гру, впевнено і спокійно.

0

Автор публікації

Офлайн 4 години

aks701

10
Коментарі: 0Публікації: 2690

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.