Відомий тренер оцінив перспективи “Олімпіакоса” та “Панатінаїкоса” у новому сезоні Євроліги

Відомий тренер оцінив перспективи "Олімпіакоса" та "Панатінаїкоса" у новому сезоні Євроліги 1 - basket.com.ua

Відомий італійський спеціаліст Андреа Трінк’єрі вважає, що “Панатінаїкосу” треба буде певний час, щоб зігратися, а “Олімпіакос” незаслужено програв у фіналу “Фіналу чотирьох” Євроліги минулого сезону.

“Панатінаїкос”? Вони набрали 11 очок за першу половину проти “Олімпіакоса” у Суперкубку. Вони зробили хороші підписання, але клубу потрібні ігри. Вірю, що вони претендуватимуть на вихід у плей-оф. Більше скажемо в листопаді.

Вони втратили Везенкова і отримали на його місце такого ж гравця (Люка Сікму – прим.).  Агресія “Олімпіакоса” божевільна. Минулого року ми стали свідками однієї з найбільших несправедливостей в історії спорту. Вони чудового грали, щоб потрапити туди (у фінал – примю). Але “Реал” був дуже хорошим і боровся, щоб досягти успіху.

Спануліс? Я знав, що в якийсь момент він очолить збірну Греції. Якщо я щось у ньому виділяю, то це його мужність. Той факт, що Греція не вигравала медаль з 2009 року, є для нього величезною мотивацією. Бажаю йому успіхів. Мені випала честь тренувати його і спілкуватися з ним, коли він став уже тренером. Якщо хтось і здатний досягати цілей, то це Спануліс. Він номер один у цьому. Він уже тренер високого рівня”, – сказав Трінк’єрі.

0

Автор публікації

Офлайн 13 години

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.