“Сакраменто” – “Ворріорз”: цікаві факти про перший матч першого раунду плей-оф Західної конференції

"Сакраменто" - "Ворріорз": цікаві факти про перший матч першого раунду плей-оф Західної конференції 1 - basket.com.ua

“Сакраменто” в першій грі здолав “Ворріорз” (126:123).

Для “королів” це перша перемога в плей-оф з 2006 року. Малік Монк та Де’Аарон Фокс повторили рекорд гравців “Горнетс” 1993 року. Також ці баскетболісти стали першим дуетом з часів Хакіма Оладжювона та Клайда Дрекслера, які разом навчалися в одній організації NCAA, а потім в одній команді в грі плей-оф набрали кожен по 30+ очок.

Стів Керр вчетверте почав серію матчів на виліт з поразки. До цього подібне вдавалося “Тандер”(2016), “Репторс” (2019) та “Селтікс” (2022).

Малік Монк набрав 32 очка, реалізувавши 14/14 з лінії. Він став першим гравцем після Джамала Кроуфорди, який набрав, вийдучи з лави запасних, 30+ очок і 12+ штрафних.

Також Монк став першим гравцем “королів” з часів Шаріфа Абдур-Рахіма, який набрав 25+ очок в грі плей-оф, почавши матч на лаві запасних.

Де’Аарон Фокс набрав 38 очок, що дозволило йому стати рекордсменом франшизи за набраними очками в дебютному матчі плей-оф.

0

Автор публікації

Офлайн 57 хв.

Ruslan1996

105
Коментарі: 39Публікації: 8328

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.