Вячеслав Петров: “В матче против Испании хочется добавить украинцам немного позитива”

Вячеслав Петров: "В матче против Испании хочется добавить украинцам немного позитива" 1 - basket.com.ua

Бігмен національної збірної України В’ячеслав Петров розповів про настрій в команді напередодні матчу кваліфікації чемпіонату світу-2023 проти чинних володарів трофею команди Іспанії.

«Для нас дуже важлива гра проти Іспанії буде не тільки в плані баскетболу, адже всі розуміють, що відбувається в нашій країні, наскільки важкі зараз часи для наших громодян. Хочеться в першу чергу додати їм позитиву.

Що стосується командної хімії, в збірній все добре, настрій гарний і підходимо до матчу в оптимальному стані.

Звичайно, постійно обговорюємо те, що зараз відбувається в Україні. Але ми любимо баскетбол, за те що, коли виходиш на майданчик, все забувається і ми віддаємо всі сили за нашу найулюбленішу справу. Стараємося менше думати про напружену ситуацію, адже у багатьох гравців у небезпеці родини, батьки. Тож ми намагаємося якось від цього відволіктися та сконцентруватися на підготовці до матчу.

Всі знають, що іспанці грають у швидкий баскетбол, зі швидким переходом від захисту до нападу. Головна мета — зупинити їх. Не можу сказати, що в їхній грі є щось неймовірне, але іспанська ліга одна з найсильніших і який би склад не приїхав, гравці завжди будуть високого рівня.

В тактичному плані ми готуємося до цього матчу трохи інакше, а в плані тренувального процесу у порівнянні з минулим ігровим вікном все залишилося без особливих змін».

0

Автор публікації

Офлайн 2 місяці

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1684

Одна думка про “Вячеслав Петров: “В матче против Испании хочется добавить украинцам немного позитива”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.