В’ячеслав Петров: “Найбільший плюс Єврокубка в тому, що ми зіграємо гарантовані 18 матчів”

Бігмен “Прометея” В’ячеслав Петров в інтерв’ю клубній пресслужбі розповів про очікування від наступного сезону, в рамках якого український клуб зіграє в Єврокубку та Латвійсько-естонській лізі. 

“Можливо рівень Ліги чемпіонів і наздоганяє рівень Єврокубку. Однак я вважаю, що Єврокубок все одно сильніший. Команди переходять то з Єврокапа до BCL, то навпаки. Але як не крути, Єврокубок – найближча сходинка до Євроліги. Тому я вважаю, що рівень буде дійсно вищий, команди будуть більш організовані. Найбільший плюс у тому, що ми маємо гарантовані 18 ігор регулярного чемпіонату. Думаю, це великий плюс для нас, для молодших гравців, які продовжують прогресувати, які зараз у найкращому віці. Я дуже щасливий, що ми гратимемо в Єврокубку, завжди хотів відчути цей рівень, опинитися в цьому середовищі.

Латвійсько-Естонська ліга? Чесно кажучи, я вважаю, цей турнір буде слабший ніж минулорічна Суперліга. Мені відомі тільки три команди – “Вентспілс”, ВЕФ і “Калев”. Звісно, я чув і про інші команди. Але я не знаю місцевих гравців, не знаю легіонерів цих команд, тому важко щось аналізувати. Ніхто не каже, що це буде легкою прогулянкою для нас. Ті три команди, які я назвав, вважаю, складуть нам гарну конкуренцію. Є фактор втоми, якоїсь недооцінки. Звісно, цього не хочеться. Але не буває сезонів, коли ти весь час ідеш на одному рівні. Завжди є підйоми і спади. Нікуди від цього не подінешся”.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.