Володимир Драбіковський: Очевидно, що догравати цей чемпіонат ми не будемо

Володимир Драбіковський: Очевидно, що догравати цей чемпіонат ми не будемо 1 - basket.com.ua

Генеральний секретар ФБУ – Володимир Драбіковський розповів про підсумки чемпіонатів України сезону 2021/2022, який не вдалось дограти через війну.

Володимир Валентинович, на сьогодні Федерація баскетболу України продовжує свою діяльність, розпочата робота з підготовки Національних збірних України до літніх змагань. Як бути з чемпіонатом України? Як будуть розподілятися турнірні підсумкові місця у всіх професіональних лігах та юнацьких змаганнях?

24-го лютого росія здійснила військову агресію і фактично на нашій землі була розгорнута війна. В умовах воєнного стану проводити спортивні змагання та чемпіонати неможливо, чемпіонат України з баскетболу абсолютно у всіх лігах був призупинений. Наразі війна триває і уже на сьогодні нам очевидно, що завершити чемпіонат України у нас змоги немає. Наприкінці травня відбудеться виконком Федерації баскетболу України, на засіданні якого будуть вирішуватися питання що до підсумків ХХХІ (31-го) чемпіонату України.

Очевидно, що догравати цей чемпіонат ми не будемо, на те є ціла низка суб’єктивніх та об’єктивних факторів. Питання лише у тому, як визначатиметься підсумкова класифікація команд і це рішення має ухвалити уже незабаром виконком ФБУ.

Повне інтерв’ю читайте на сайті ФБУ

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7122

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.