Венгрия отказалась от борьбы за право проведения Евробаскета-2025

Венгрия отказалась от борьбы за право проведения Евробаскета-2025 1 - basket.com.ua

Федерація баскетболу Угорщини офіційно підтвердила своє рішення зняти свою кандидатуру на проведення чоловічого чемпіонату Європи в 2025 році. Про це повідомила ФІБА у листі на адресу ФБУ.

Таким чином, у боротьбі за право проведення Євробаскету-2025 залишились Україна разом із Кіпром, Фінляндією, Латвією та Росією

При цьому, Україна, Латвія та Росія окрім групового раунду також претендують і на проведення вирішальної стадії чемпіоната Європи. Кіпр та Фінляндія подали заявку лише на проведення групового раунду.

42-й чемпіонат Європи пройде в вересні 2025 року в чотирьох країнах — за системою, яку вперше та вдало було запроваджено ФІБА в 2015 році. Як і раніше, одна з чотирьої країн-господарок прийматиме і фінальну стадію — плей-оф та медальні матчі Євробаскета.

Правління ФІБА Європа визначить господарів чемпіоната Європи-2025 на своєму весняному засіданні 29 березня 2022 р.

Раніше Федерація баскетболу України визначила два міста, які претендуватимуть на проведення матчів Євробаскета-2025 — це Київ та Львів. У січні представники ФІБА Європа оцінили готовність міст та інфраструктуру кандидатів від України.

0

Автор публікації

Офлайн 39 хв.

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 6947

Одна думка про “Венгрия отказалась от борьбы за право проведения Евробаскета-2025

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.