Степановський: “Збірна U-20 могла опинитися у вісімці на Євробаскеті”

Степановський: "Збірна U-20 могла опинитися у вісімці на Євробаскеті" 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної U-20 з баскетболу Віталій Степановський в інтерв’ю каналу Овертайм прокоментував виступ своєї збірної на Євробаскеті, пояснив виліт у Дивізіон В, оцінив гру гравців команди, а також про своє працевлаштування у Румунії та майбутнє “Хіміка”.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7122

9 думок про “Степановський: “Збірна U-20 могла опинитися у вісімці на Євробаскеті”

  1. Владимир Житомирский сказав:

    Плаксивая баба!
    Хочешь взять на себя ответственность – подай в отставку с поста тренера Ю20 и обязуйся 5 лет не претендовать на любые должности в сборных Украины. А ты болтаешь языком, и ничего более. На этом чемпионате самая убогая и отсталая игра была в сборной Украины, которую ты НЕ научил ничему хорошему. Так чего же ты удивляешься, что заняли последнее место? Всё логично: сборная – в Дивизион В, тренер – на все 4 стороны без права трудоустройства в любой из сборных Украины.

    0
  2. Владимир Житомирский сказав:

    Яке воно нерозумне. Якби … бла, бла, бла… )))))))))))))))))))))))))))))))))) Якби бабусы яйця, вона була б дідусем! ) Якби в команди був тренер, то за 1 місяць навчив би хоч чомусь в грі, а не всравшись, взяв “відповідальність” )))))))))))))) Демагог румунський ((((((((((((

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.