Пішов з життя український баскетболіст Руслан Отверченко

Пішов з життя український баскетболіст Руслан Отверченко 1 - basket.com.ua

На 34-му році життя в Києві через проблеми із серцем помер відомий український баскетболіст Руслан Отверченко. Про це в соцмережі Instagram повідомила колишня дружина баскетболіста Ольга.

За свою баскетбольну кар’єру Руслан пограв за молодіжні збірні України всіх вікових категорій та відіграв 12 матчів за національну збірну України, виступав на Євробаскеті-2017. Вихованець миколаївського баскетболу грав за клуби української Суперліги БК Київ, БК Донецьк, Будівельник, Черкаські Мавпи та Прометей, виступав в іспанській Манресі.

У 2017 році Отверченко ставав чемпіоном України в складі Будівельника, брав участь у Матчі зірок Суперліги та вигравав конкурс триочкових. За підсумками сезону 2014/15 років Руслан у складі БК Київ ставав найкращим скорером чемпіонату України.

Якщо у вас є бажання та можливість допомогти мамі Руслана:

5168 7427 2385 2590

Отверченко Ія Валеріївна.

Пішов з життя український баскетболіст Руслан Отверченко 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 2 місяці

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1684

6 думок про “Пішов з життя український баскетболіст Руслан Отверченко

  1. Oleksii Pshenychnyi сказав:

    Один из самых талантливых воспитанников николаевского баскетбола и игрок по истине золотой команды БК Киев, где одновременно к вершинам баскетбола восходили Кравцов, Пустозвонов, Тищенко, Липовый, Лукашов и Сандул. Игрок с феноменальным трехочковым, который всегда излучал доброту на площадке и никогда не проявлял агрессию. Покойся с миром, Руслан

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.