Петров, Павлов, Липовий, Кравцов не увійшли до списку з 15 гравців збірної України на відбір ЧС-2023

<strong>Петров, Павлов, Липовий, Кравцов не увійшли до списку з 15 гравців збірної України на відбір ЧС-2023</strong> 1 - basket.com.ua

Чоловіча збірна України наприкінці серпня зіграє перші матчі другого групового раунду кваліфікації чемпіонату світу-2023, в яких протистоятиме командам Італії (24 серпня) та Ісландії (27 серпня).

Вже 28 липня розпочнеться тренувальний збір національної команди. Тренерський штаб на чолі з Айнарсом Багатскісом визначився зі списком гравців, які готуватимуться до майбутніх поєдинків. До розширеного складу увійшло 15 баскетболістів:

Денис Лукашов, перший тренер Ірина Насєдкіна;

Віталій Зотов, перший тренер Зотова Тетяна;

Ілля Сидоров, перший тренер Cергій Покровенко;

Іссуф Санон, перший тренер Ірина Наседкіна;

Святослав Михайлюк, перший тренер тренер Олександр Молчанов:

Іван Ткаченко, перші тренери Анатолій Федоренко, Євген Ткаченко;

Павло Крутоус, перший тренер Богдан Федоренко;

Богдан Близнюк, перший тренер Філіп Буркетт;

Андрій Войналович, перший тренер Леся Полуяхтова;

Артем Ковальов, перший тренер Володимир Машира;

В’ячеслав Бобров, перші тренери Сергій Бордейчук, Олександра Івлєва;

Володимир Герун, перші тренери Михайло Лисоволенко, Аріна Гребнєва;

Олексій Лень, перший тренер Михайло Лисоволенко;

Артем Пустовий, перший тренер Валерій Зарецький;

Дмитро Скапінцев, перший тренер Анатолій Федоренко.

Головний тренер національної команди прокоментував майбутню підготовку до відповідальних матчів:

“У нас буде три тижні до першої офіційної гри і майже не буде втягуючих тренувань — команда відразу розпочне контактну роботу. Я дуже сподіваюся, що гравці фізично будуть готові до цього. Але нам потрібен час, щоб хлопці порозумілися один з одним, адже будуть нові баскетболісти у порівнянні з липневими іграми. Ці гравці за статусом та за рівнем гри відповідають рівню збірної України. Ми маємо бути одним цілим, грати один за одного, а для цього потрібен час. Іноді навіть це мають бути не тільки тренування, а й просто час, який хлопці будуть проводити разом за межами майданчика. Це все важливо, щоб стати Командою”, — сказав Айнарс Багатскіс.

Нагадаємо, через військове вторгнення росії в Україну, наші збірні змушені проводити домашні матчі за кордоном. 24 серпня — на День незалежності України — національна команда гратиме проти Італії домашній матч у Ризі, Латвія. Квитки на цю гру вже надійшли в продаж.

0

Автор публікації

Офлайн 60 хв.

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1688

12 думок про “Петров, Павлов, Липовий, Кравцов не увійшли до списку з 15 гравців збірної України на відбір ЧС-2023

  1. Yuri Pavlov сказав:

    Павлов, Липовый и Кравцов – тут он правильно сделал, а вот Петрова вместо Скапинцева надо было оставлять. Зотову пора замену искать, скорость есть, а дальше 0. Ковалеву ещё рано. А Михайлюку надо партнёров видеть, а не самим с собой играть. К остальным пока претензий нет. И те которых ждут, главное чтоб приехали, а не искать отмазки что клубы не отпустили или не отскочили в последний момент.

    0
  2. Владимир Житомирский сказав:

    Зотов не нужен аж ни разу, Липового надо было брать. Палка Скапинцев в сравнении с Петровым просто пацан с улицы. Павлов хоть и никакущий, но не хуже, а лучше Ковалёва. Войналович? Для численности, чтобы отцепить перед матчами.

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.