Павло Крутоус: “Мені “Будівельник” зробив пропозицію і я не відмовився”

Павло Крутоус: "Мені "Будівельник" зробив пропозицію і я не відмовився" 1 - basket.com.ua

Гравець збірної України Павло Крутоус розповів про свій перехід до “Будівельника”.

“Дуже приємно назад повернутись у “Будівельник”. Мені зробили пропозицію і я не відмовився. Я всіх добре знаю в клубі: організацію, персонал, гравців. З Близнюком відіграли два сезони у “Київ-Баскеті”, з Тиртишником починали в БК “Київ”, з Бобровим і в збірній грали, і в БК “Київ”, в “Дніпрі” останній сезон.

Буде дуже гарний досвід попрацювати з Валерієм Плехановим. Я багато з ним пересікався, але ми були по різні сторони майданчику. Спілкувались по телефону, в збірній. Будемо знайомитись.

Ліга чемпіонів – це новий рівень для кожного з гравців, здобути новий досвід. Нам треба докласти багато зусиль, щоб потрапити до основного раунду, багато тренуватись.

Великий мінус, що ми не будемо тренуватися разом із командою. Наскільки я знаю, у «Будівельника» ще будуть турніри, в яких він братиме участь. Авжеж, щоб згуртованіше грати, треба разом тренуватися та награвати схеми. Але ми наберем кондиції в збірній і будемо готові. Час покаже”, – розповів Крутоус.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7115

Одна думка про “Павло Крутоус: “Мені “Будівельник” зробив пропозицію і я не відмовився”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.