Олександр Липовий не допоможе збірній у найближчих матчах та на Євробаскеті

Олександр Липовий не допоможе збірній у найближчих матчах та на Євробаскеті 1 - basket.com.ua

Захисник збірної України Олександр Липовий через свою сторінку в Instagram пояснив відсутність на зборі національної команди і повідомив невтішну новину про пропуск чемпіонату Європи.

“Всім привіт. Багато людей питали, чому мене немає в числі кандидатів у збірну України. На жаль, я отримав серйозну травму в останній грі півфіналу чемпіонату Німеччини — розрив двох зв’язок гомілкостопа. Срок відновлення після цієї травми — 4-8 тижнів.

Відновлення співпало з датами тренувального збору національної команди і тренер давши зрозуміти, що години на відновлення кондицій під час тренувального процесу не буде і я змушений пропустити частину підготовки.

Тому було прийнято рішення професійно поставитись до цієї ситуації та підготуватися до нового сезону. Прикро, але скоріш за все я змушений пропустити свій п’ятий поспіль Євробаскет після подолання важкої кваліфікації, яка тривала два роки. Я бажаю успіху хлопцям на чемпіонаті Європи і вболіватиму за збірну України”.

У відборі на Євробаскет Липовий зіграв у всіх 6 іграх, набираючи 6,5 очка + 4,0 підбирання + 2,2 передачі за 21 хвилину на майданчику.

Липовий міг зіграти на п’ятому Євробаскеті поспіль.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Oleksandr Lypovyy (@l.y.p.o.v.y.y)

0

Автор публікації

Офлайн 2 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7148

Одна думка про “Олександр Липовий не допоможе збірній у найближчих матчах та на Євробаскеті

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.