Олег Юшкін: “Якщо “Одеса” візьме участь у Суперлізі, то ми знайдемо гравців”

Олег Юшкін: "Якщо "Одеса" візьме участь у Суперлізі, то ми знайдемо гравців" 1 - basket.com.ua

Головний тренер “Одеси” Олег Юшкін розповів про ситуацію з баскетболом на півдні України.

“На даний момент приблизно в однаково складному становищі знаходяться всі баскетбольні клуби півдня України – МБК “Миколаїв”, БК “Хімік” та БК “Одеса”. На даний момент ще жоден із нас не зміг підтвердити свою участь у Суперлізі. Час до 1 вересня.

Все впирається у спонсорську підтримку. У Южному керівництво “Хіміка” також намагається зберегти клубну структуру. Зрозуміло, на що спрямовано зараз в Україні бюджети всіх рівнів. Спорт просто не може бути у пріоритеті.

Федерація баскетболу України намагається допомогти всім, хто хоче зберегти команди, але ситуація залишається неясною. Поки що шість клубів підтвердили участь. Добре, щоб Суперліга відбулася за десяти учасників, або хоча б восьми. Майбутній сезон буде складнішим за ковідний і взагалі будь-який попередній. І ігри звичайно пройдуть без глядачів

Якщо одеський клуб візьме участь, то гравців ми знайдемо. Тим більше, деякі майстри підтримують форму. Про легіонерів, звичайно ж, не йдеться. Важливо просто зберегти команду.

У клубній системі є ще й БК “Одеса-2″, який у сезоні 21/22 грав у Першій лізі. Якщо ми не потягнемо команду Суперліги, то хочемо хоча б утримати представництво у третьому чи, можливо, у другому за силою дивізіоні, Вищій лізі.

Якщо в Одесі не вдасться зберегти професійну команду, надія залишиться на обласні та міські змагання. У Києві вже проводяться міські турніри, в яких підтримують форму гравці із Суперліги”, – розповів Юшкін.

0

Автор публікації

Офлайн 1 годину

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7151

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.