Один з братів Адетокумбо не поїде на Євробаскет, у Греції назріває проблема з центровим

Один з братів Адетокумбо не поїде на Євробаскет, у Греції назріває проблема з центровим 1 - basket.com.ua

Головний тренер збірної Греції Дімітріс Ітудіс перед початком контрольних матчів скоротив склад команди на п’ятьох гравців.

Тренувальний табір греків залишили молодший із братів Адетокумбо Алекс, а також Лефтеріс Мандзукас, Омірос Неципоглу, Георгіос Тануліс та Георгіос Цалбуріс.

Але куди більше занепокоєння у тренерського штабу викликає стан центрового Георгіоса Папаянніса. Гравець “Панатинайкоса” поки що не може тренуватися через проблему з м’язами задньої стегнової кістки. Більше того, він точно пропустить всі контрольні матчі і, ймовірно, виїзний матч відбору на ЧС-2023 проти Сербії. Наразі його мета зіграти у домашній грі 28 серпня проти Бельгії і згодом на Євробаскеті. Гравець пройшов МРТ, результати якого не показали суттєвих поліпшень, а це означає, що одному з лідерів грецької збірної знадобиться чимало часу для повного відновлення.

Грецькі ЗМІ повідомляють, що у випадку, якщо Папаганніс не зможе допомогти команді, Ітудісу доведеться вдатися до інших варіантів, щоб заповнити проблему на позиції центрового, зокрема, можливе переведення туди Дімітріса Аграваніса, або використовувати Янніса Адетокумбо в центрі.

В збірній Греції до чемпіонату Європи продовжують готуватися 19 баскетболістів: Дімітріос Аграваніс, Яніс Адетокумбо, Костас Адетокумбо, Танасіс Адетокумбо, Лефтеріс Бохорідіс, Нік Калатес, Нікос Хугас, Тайлер Дорсі, Костіс Гонтікас, Яннайс Касіцасісіс, Леонідас Димитріос Мораїтіс, Георгіос Панаянніс, Костас Папаніколау, Янніс Папапетру, Костас Слукас.

Сьогодні, 9 серпня, греки проведуть першу контрольну гру проти Іспанії. Греція на Євробаскеті є одним з суперників збірної України по групі.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7122

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.