Михаил Бродский призвал ФИБА оставить Киев местом проведения матча Украина — Испания

<strong>Михаил Бродский призвал ФИБА оставить Киев местом проведения матча Украина — Испания </strong> 1 - basket.com.ua
Джерело: https://fbu.ua/

Президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський звернувся до генерального секретаря ФІБА Андреаса Загкліса, президента ФІБА-Європа Тургая Деміреля та виконавчого директора ФІБА-Європа Каміла Новака. Голова ФБУ закликав залишити Київ місцем проведення матчу відбору на ЧС-2023 проти чинних чемпіонів світу команди Іспанії.

«Шановні колеги,

Вважаю за необхідне звернутися до вас із нижченаведеним.

Ситуацію в Україні до сьогоднішнього дня можна було охарактеризувати як нестабільну і напружену, але тільки якщо вірити оцінкам та думкам керівників деяких держав та міжнародним ЗМІ, які лише нагнітають обстановку та створюють неправдиві уявлення про те, що відбувається.

Дійшло до поширення інформації про «закрите небо» над Україною. Все це неправда, сьогодні ми живемо нормальним життям. Більше того, вже сьогодні зафіксовано початок процесу відведення військ РФ від кордонів з Україною, що також було підтверджено заявами РФ. За 2-3 дні все у нашій країні стабілізується.

Якщо ФІБА вважає, що в Україні напружена та нестабільна ситуація, в якій проведення міжнародної гри є неприйнятним, тоді в Ізраїлі взагалі нічого не може проводитися, адже будь-якої миті, не дай боже, може початися ракетна атака (що вже не раз було) або статися теракт.

Вважаю, якщо гру проти Іспанії в Україні буде скасовано, це відкине український баскетбол на кілька років назад. Тому таке рішення ФІБА ми розцінимо як недружній крок до нас і нашої країни. Можливо, це здасться різким, але таке рішення буде сприйняте нами як «ніж у спину» з боку ФІБА.

Зрозумійте, нам в Україні дуже важливо у політичному плані провести цю гру у Києві. У зв’язку з цим, з метою забезпечення прийняття максимально об’єктивного та зваженого рішення, ми просимо ФІБА перенести розгляд питання щодо проведення гри Україна – Іспанія на початок наступного тижня.

Повірте, за цей час ситуація в Україні повністю нормалізується, і всі ризики відпадуть».

<strong>Михаил Бродский призвал ФИБА оставить Киев местом проведения матча Украина — Испания </strong> 3 - basket.com.ua

0

Автор публікації

Офлайн 1 тиждень

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Одна думка про “Михаил Бродский призвал ФИБА оставить Киев местом проведения матча Украина — Испания

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.