Максим Звонов: “Думаю, играть больше не буду”

Максим Звонов: "Думаю, играть больше не буду" 1 - basket.com.ua
Бывший форвард сборной Украины, “Киева”, “Азовмаша”, “Донецка”, “Будивельника” и “Киев-Баскета” Максим Звонов в интервью сайту ФБУ сообщил, что не планирует возвращаться на площадку.
 
— Я залишуся у баскетболі, якому присвятив усе своє життя до нинішнього його етапу. Це те, у чому я, вважаю, добре розбираюся і маю максимальну кількість знань. В якому саме «амплуа» залишуся у ньому? Буде зрозуміло вже у найближчому майбутньому… Нехай поки буде інтрига (сміється). Є дуже багато проектів щодо дітей, ідеї щодо тренера, різних інтерпретацій, пов’язаних із медіа. Баскетбол – це те, що я люблю, і без чого я не бачу свого життя.
 
– В Україні?
 
– І в Україні, і не лише у ній. Щось тут, щось в іншому місці. Наприклад, праця з дітьми точно в Україні. Є проекти, які хочеться реалізувати саме тут, маючи досвід за плечима та розуміючи, як це можна зробити, та ще й при цьому краще.
 
– Жалкуєш, що закінчив… чи все ж, зробив паузу щодо кар’єри гравця?
 
– (Сміється). Я не закінчую баскетбольної кар’єри, проте, гадаю, що грати я більше не буду.
 
– І ніхто не в змозі тебе мотивувати змінити це рішення?

– (Усміхається). Подивимося. Але все ж, думаю, що ні. Потрібно, щоб спрацювало дуже багато факторів. Я навіть сам зараз не знаю, яких саме. Пограти ще хочеться, але маса моментів, які переважують це бажання: сімейні обставини, фінансові питання тощо. 

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.