Матч Звезд Суперлиги перенесен на 10 апреля

Матч Звезд Суперлиги перенесен на 10 апреля 1 - basket.com.ua

Зважаючи на відсутність в Україні цього тижня через загрозу російської агресії переважної більшості легіонерів, Федерація баскетболу України прийняла рішення про перенесення однієї з головних баскетбольних подій сезону – Матчу Зірок 2022.

Матч Зірок 2022 був запланований на 19 лютого у київському Палаці спорту у форматі Україна – Легіон. Але зважаючи на об’єктивні причини пов’язані з тимчасовим від’їздом великої кількості українських легіонерів, провести захід на належному високому рівні 19-го лютого є неможливим.

Враховуючи високий ажіотаж навколо події та важливість проведення цього глобального спортивного шоу, ми не скасовуємо, а саме переносимо захід з 19 лютого на 10 квітня. Усі головні хедлайнери свята уже підтвердили свою участь у цій події. Разом з тим, ФБУ підвищить зірковий статус заходу і запросить на Матч Зірок іноземних учасників шоу-програми, ім’я яких буде названо уже найближчим часом. Вже після цього ціни на квитки буде піднято.Матч Звезд Суперлиги перенесен на 10 апреля 3 - basket.com.ua

Усі попередньо придбані квитки на Матч Зірок 2022 будуть дійсними на нову дату події.

Ми дякуємо за розумінням і ще раз наголошуємо на тому, що це рішення було прийнято виключно в інтересах уболівальників! Чекаємо Вас на безпрецедентній шоу події в українському спорті 10 квітня!

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7122

3 думки про “Матч Звезд Суперлиги перенесен на 10 апреля

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.