Леброн Джеймс продовжив контракт з “Лейкерс”

Леброн Джеймс продовжив контракт з "Лейкерс" 1 - basket.com.ua

Форвард “Лейкерс” Леброн Джеймс погодився продовжити контракт із командою, пише інсайдер НБА Шемс Чаранія.

До поточної однорічної угоди буде додано ще два роки, за які Джеймс заробить 97,1 мільйона доларів. На сезон-2024/25 передбачено опцію гравця.

Завдяки цьому продовженню сумарна зарплата Леброна за кар’єру становитиме 532 мільйони доларів і стане найбільшою в історії НБА. Попередній рекорд належав форварду “Брукліна” Кевіну Дюранту (508 млн доларів).

Якщо в наступному сезоні зарплата в НБА підвищиться, вартість контракту може зрости до 111 мільйонів доларів.

Джеймс виступає за “Лейкерс” з 2018 року. У 2020 році він допоміг каліфорнійській команді здобути 17-й титул чемпіона НБА.

Минулого сезону 4-разовий MVP НБА набирав у середньому 30,3 очка за гру, ставши найстаршим гравцем, який набирав у середньому принаймні 30 очок за гру. Він також робив у середньому 8,2 підбирання та 6,2 передачі за гру.

0

Автор публікації

Офлайн 24 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 6950

4 думки про “Леброн Джеймс продовжив контракт з “Лейкерс”

  1. Алена сказав:

    Ну а владельцам Лейкерс, в принципе все равно, Леброн в команде, зал заполнен, трансляции продаются, мерч продается. В конце концов это просто вид бизнеса, если он будет приносить прибыль и без титулов, то им этого достаточно

    1
  2. Алена сказав:

    Вот и разница между Данканом и Леброном. Видно Леброну еще один перстень действительно не нужен.
    Зарабатывая по 50 млн только на рекламе, не говоря уже о инвестициях, мог бы как Данкан подписаться на 10 млн, освободить 30-40 млн в платежке, а это 3-4 очень качественных ролевика и глубина скамейки.
    Ну видимо, даже в 40 лет и будучи фактически миллиардером, отдает приоритет Деньгам

    1
    • Oleg YERMOLOV сказав:

      Да все на нем деньги делают. Помню на обычный матч в Нью-Йорке или Чикаго, можно попасть за сумму около 40 долларов, даже если играют Кайри Ирвинг или Кевин Дюрант. Если же приезжает команда с Леброном, то билеты от 170.

      0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.