Команда “Stifler” – переможець четвертого туру Кубку України “Вперед до перемоги”

Команда "Stifler" – переможець четвертого туру Кубку України "Вперед до перемоги" 1 - basket.com.ua

Команда Stifler виграла четвертий етап літнього Кубка України 3х3 “Вперед до перемоги”, який відбувся 6 серпня у Черкасах на центральному стадіоні.

На змагання заявилось 16 чоловічих команд.

У фіналі зустрілись команди Stifler та PoltavaRegion, які до старту змагань отримали перші два номери посіву і впевнено пройшли до вирішального матчу. У фінальному поєдинку з рахунком 21:15 сильнішими виявились гравці команди Stifler, за яку грали Олександр Алєксєєв, Влад Куріленко, Владислав Лукінський та Нікіта Ханча.

Друге місце на турнірі, таким чином, зайняли Ігор Бугаєвський, Володимир Мішенко, Віталій Тельчаров та Віктор Ринцев.

А ось третє місце завоювала команда Базара ноль, у складі Максима Мочалова, Нікіти Воєводи, Володимира Конєва та Романа О, яка в четвертьфіналі здолала БК Кривбас 15:12, поступилась майбутнім переможцям 17:21 та обіграла в матчі за третє місце ЗСО-СумДу 22:19.

Результати етапу Кубку України у Черкасах

На наступному тижні заплановано проведення етапу Кубка України 3х3 «Вперед до перемоги!» у західній Україні 13 серпня. Про точне місце змагань буде повідомлено додатково.

0

Автор публікації

Офлайн 21 годину

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7115

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.