Іван Колдомасов і Антон Тиртишник не зіграють за молодіжну збірну через травми

Іван Колдомасов і Антон Тиртишник не зіграють за молодіжну збірну через травми 1 - basket.com.ua

З 16 по 24 липня у Чорногорії відбудеться чоловічий чемпіонат Європи серед команд U-20 у Дивізіоні А. Представлена на турнірі буде і наша команда, яка вже 17 червня збирається на перший тренувальний збір у повному складі.

Як повідомив пресслужбі ФБУ головний тренер команди Віталій Степановський, через травми не допоможуть команді захисники Іван Колдомасов (“Дніпро”) та Антон Тиртишник (“Нардо”, Італія).

«У нас буде 14 гравців. На жаль, травму отримали Іван Колдомасов та Антон Тиртишник. Виходить, що планували 15 гравців, а через травми, буде менше. В Румунії також буде 14 гравців, після чого ми визначимось із заявкою на чемпіонат Європи.

Думаю, що Колдомасов і Тиртишник не зможуть приєднатися до нас під час збору, адже травми, на жаль, у них достатньо серйозні. Тепер у нас буде один перший номер — це Олександр Ковляр. Я розраховував, що саме Колдомасов закриватиме позицію розігруючого разом с Ковляром».

Тиртишник-молодший у минулому сезоні відіграв лише 4 матчі (3.0 хвилини за гру) у складі італійського Нардо, що виступає у другому за силою дивізіоні Італії — Серії А2. 

Колдомасов отримував по 3 хвилини ігрового часу в складі “Дніпра” у Суперлізі, а у Вищій лізі за дублюючий склад команди грав по 22 хвилини, набираючи 15.2 очка, 3.8 передачі та 3.3 підбирання.

0

Автор публікації

Офлайн 2 місяці

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1684

3 думки про “Іван Колдомасов і Антон Тиртишник не зіграють за молодіжну збірну через травми

  1. Владимир Житомирский сказав:

    Возникает ряд закономерных вопросов, а именно:
    1. Как это так, что в сборной страны в составе планировалось аж 2 разыгрывающих, а не 1 по фамилии Колдомасов?
    2. Если у Колдомасова травма, а он игрок “Днепра”, то где получена травма, когда чемпионаты Украины были остановлены 24 февраля, то есть 2,5 месяца назад?
    3. Если планировали привлечь 15, а будет только 14, но травмировано 2 (Колдомасов и Тертышник), то 14 +2 = 16, а не 15, как так?
    И ещё много вопросов по тому, что при озвученной ФБУ нехватке денег и крике о помощи: “Дайте, христа ради на сборные!”, сборы по 30 дней не проводятся, а то жирно очень!

    0
    • BrickFreak сказав:

      Хотілося б окремо відзначити федерації Італії та Румунії, зокрема клуб, в якому я працюю (Крайова — ред.). Люди відгукнулися і дуже сильно нам допомагають. Для нас все бескоштовно, тож від нас лише низький уклін за цю допомогу, за те що розуміють наше становище і підтримують.

      Віталій Степановський

      0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.