Кевін Дюрант запросив трейд з «Брукліна»

<strong>Кевін Дюрант запросив трейд з «Брукліна»</strong> 1 - basket.com.ua

Форвард «Брукліна» Кевін Дюрант (33 роки, 208 см) попросив клуб про трейд в іншу команду, повідомляє інсайдер ESPN Едріан Воджнаровскі.

Гравець звернувся із проханням безпосередньо до власника клубу Джозефа Цая. Генеральний менеджер «Нетс» Шон Маркс працює з Дюрантом та його бізнес-менеджером Річем Клейманом над пошуком відповідного варіанту обміну.

У список Дюранта входять «Фінікс» та «Майамі», проте «Нетс» планують відправити форварда туди, де зможуть отримати найкращу можливу угоду.

За словами джерел, Дюрант і Кайрі Ірвінг не контактували з “Нетс” після того, як Ірвінг у понеділок скористався опцією продовження контракту на сезон-2022/23, і відчувалася неминучість того, що Дюрант зрештою попросить про обмін.

Минулого сезону Дюрант провів 55 матчів, набираючи в середньому 29,9 очка, 7,4 підбирання, 6,4 передачі, 0,9 перехоплення та 0,9 блок-шота.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

Одна думка про “Кевін Дюрант запросив трейд з «Брукліна»

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.