Іван Ткаченко: “Матимемо великі шанси на вихід на ЧС-2023, якщо гратимемо, як у минулому вікні”

Іван Ткаченко: "Матимемо великі шанси на вихід на ЧС-2023, якщо гратимемо, як у минулому вікні" 1 - basket.com.ua

Форвард збірної України Іван Ткаченко в інтерв’ю Overtime розповів про матч відбору на ЧС-2023 проти чемпіонів світу команди Іспанії, в якому наша збірна зазнала поразки з рахунком (76:77).

«Нам не вистачило холодної голови, влучань. Треба було зупинится на пару атак, а ми навпаки бігли. Іспанці, в свою чергу, гасили наc своїми трьохами. Втоми у нас, мені здається, взагалі не було. Ті хто мав відпочити, вони відпочили, а так у нас в команді середній вік 25 років. До того ж тренери розподіляли ігровий час так, що більше ніж 25 хвилин зіграли всього пару гравців.

Якщо ми гратимемо в другому раунді відбору, як в минулому ігровому вікні, то шанси на вихід на чемпіонат світу будуть великі. Головне не думати, що за суперник. На гру з іспанцями ми вийшли з настроєм, знаючи, що можемо з ними грати. Навіть 24 лютого, коли почалась війна, граючи в Кордові, вважаю, ми дали гідний бій: програвали 30, а в четвертій чверті виклались і скоротили відставання до 14 очок. Хлопці, які були тоді на паркеті, відчули, що ми можемо їх обігравати».

0

Автор публікації

Офлайн 1 тиждень

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1689

2 думки про “Іван Ткаченко: “Матимемо великі шанси на вихід на ЧС-2023, якщо гратимемо, як у минулому вікні”

  1. Владимир Житомирский сказав:

    Ваня! Никаких шансов уже нет теоретически (для трезвомыслящих людей, конечно же!). А после матчей с Италией и Исландией в августе их не станет и де-юре. Всё, на что может сподобиться эта сБродная, так это 3 или максимум (при диком стечении обстоятельств) – 4 победы, то есть 4 – 5 побед в сумме 2-х этапов. В последнем туре играет Грузия и Исландия, так что в том матче и будет решаться судьба 3-его места и последней путёвки.

    1

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.