Кристен Споляр: “Самая главная цель для меня – это выиграть Суперлигу и Кубок Украины”

Кристен Споляр: "Самая главная цель для меня – это выиграть Суперлигу и Кубок Украины" 1 - basket.com.ua

Під час двотижневої паузи в жіночій Суперлізі прес-служба Будівельника поспілкувалася з Крістен Споляр, і дізналися у неї про справи в команді, про її цілі та про її думку щодо ймовірності виступів за збірну України.

– Крістен, ви наразі маєте перерву два тижні між іграми. Який нині настрій у колективі?

– Настрій у команди зараз позитивний і впевнений. Ми в хорошому стані, як команда, яка йде до завершальної частини сезону, коли наші молоді дівчата активізують свою гру і дають нам цінні хвилини.

– Що ти можеш сказати про нещодавні ігри проти одного з двох головних наших суперників Київ-Баскета, якого ви перемогли в усіх матчах сезону? Ти зіграла в них дуже успішно, була дуже результативною. Які емоції після цих перемог?

– Ігри з Київ-Баскетом, безперечно, були класними і напруженими. Мені подобається грати проти команд зі схожим талантом, тому що це спонукає мене бути ще кращою, як гравець. Я була зосереджена на тому, щоб добре увійти в гру, і єдиною метою була перемога. Для нас має особливе значення перемога в дербі і те, що ми показали домінування в Києві. Я була щасливою і пишалася командою, адже перемоги стали результатом чудово проведеного тижня підготовки.

– Чи ставиш ти якісь індивідуальні цілі на сезон?

– Кожного року я приходжу в нову лігу, і хочу бути там найкращим гравцем, тому, звісно, бути MVP ліги – це моя мета. Маю деякі “статистичні” цілі – 80% штрафних кидків і 40% 3-очкових. Але найголовніша мета для мене – це виграти Суперлігу і Кубок України!

– Під час трансляцій Суперліги вболівальники писали, що були б не проти бачити тебе у збірній України. Яка твоя думка щодо цього?

– Я думаю, що це було б чудово. Для мене було би честю грати в збірній.

– Що ти можеш сказати про Україну та Київ? Що тебе найбільше вразило в нашому місті?

– Я дуже добре адаптувалася в Києві. Спочатку я не була впевнена, що поїду до України, оскільки мало знала про цю країну. Але нині дуже рада, що вирішила ризикнути і приїхати сюди. Я люблю своїх партнерок по команді. Мені подобаються стосунки, які ми побудували. Єдине, що мене здивувало в Києві, це те, наскільки він великий і те, наскільки всього є багато, чим можна зайнятися у місті.

– Як ти любиш проводити вільний час?

– Поза баскетболом я люблю розмовляти по телефону з родиною, читати книги, дивитися шоу Netflix, і різні речі, які мене розслабляють – масаж, манікюр. Або просто дрімати між тренуваннями.

– Яка твоя улюблена їжа? Чи куштувала українські страви?

– Моя улюблена кухня – італійська або середземноморська. Я куштувала їх у Києві, і мені сподобалося. Українську кухню я не надто пробувала, але борщ їла, він мені сподобався, але не став моєю улюбленою стравою.

1

Автор публікації

Офлайн 2 роки

Osyvak

11
Коментарі: 1Публікації: 112

3 думки про “Кристен Споляр: “Самая главная цель для меня – это выиграть Суперлигу и Кубок Украины”

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.