Франція відсторонила від збірних гравців і тренерів, підписаних в російських або білоруських командах

Франція відсторонила від збірних гравців і тренерів, підписаних в російських або білоруських командах 1 - basket.com.ua

Федерація баскетболу Франції повідомила про заборону своїм баскетболістам збірних команд виступати у чемпіонатах Росії і Білорусі до закінчення війни в Україні.

Гравці, які вже підписали угоди з російськими чи білоруськими клубами, не будуть викликатися у національні збірні Франції, а щоб виключити можливість підписати контракти у майбутньому, всі члени національних команд повинні підписати заяву, згідно з якою вони не будуть співпрацювати з російським чи білоруським клубом на час війни в Україні.

Окрім матчів відбору на ЧС-2023 та Євробаскет-2022 гравці, що вирішать перебратись до Росії чи Білорусі втратять можливість зіграти на ЧС-2023 та домашній Олімпіаді 2024.

Наразі новачки ЦСКА та УНІКСа Лівіо Жан-Шарль та Луї Лабейрі вже не викликані до збірної Франції на найближчий збір, а Томас Ертель поки є вільним агентом, але є інформація щодо можливого його переходу до “Зеніта”.

0

Автор публікації

Офлайн 1 день

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7115

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.