Джувен Ховард відхилив пропозицію очолити “Лейкерс”

Джувен Ховард відхилив пропозицію очолити "Лейкерс" 1 - basket.com.ua

“Лейкерс” пропонували очолити команду чемпіону НБА-2012/13 у складі “Майамі”, нині головному тренеру університету Мічіган Джувену Ховарду.

Як повідомляє інсайдер ESPN Едріан Воджнаровскі, фахівець нещодавно відхилив пропозицію каліфорнійського клубу та продовжить працювати у NCAA.

Ховард очолює Мічіган із 2019 року. За команду університету грають два сини відомого баскетболіста – Джейс та Джет.

“Лейкерс” ведуть переговори з кількома кандидатами на посаду головного тренера. Клуб звільнив Френка Вогеля після невдалого сезону (11 місце на Заході).

0

Автор публікації

Офлайн 5 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7151

Одна думка про “Джувен Ховард відхилив пропозицію очолити “Лейкерс”

  1. Yue сказав:

    Після початку повномаштабної війни, я перестав заходити на будь які свино-собачі сайти. Перший місяць взагалі нікуди не заходив. Разом з цим і пропустив новину що Вогеля прибрали. А це мабуть Вогель винуватий, що мусорного Вестбрука в команду взяли? Ідіоти там у Лейкерс сидять. Думають, щас негра рандомного візьмем (без претензій до Джувана, нормальний гравець був, хз чякий він там тренер), і черепаха відразу заграє на рівні Джордана.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.