“Будівельник” посилив склад Аурімасом Маяускасом

"Будівельник" посилив склад Аурімасом Маяускасом 1 - basket.com.ua

Литовський бігмен Аурімас Маяускас став четвертим гравцем “Будівельника” на новий сезон. Перехід гравця анонсувало агентство Octagon Europe.

Маяускас відомий українським любителям баскетболу за грою у “Запоріжжі” у сезоні 2020/21 під керівництвом нового тренера “Будівельника” Валерія Плеханова. У Суперлізі литовець в середньому набирав 13,6 очка та 5,7 підбирання.

Минулий сезон Аурімас починав у британському “Лондон Лайонс”, за яких виступав у Кубку Європи ФІБА, де набирав 9,8 очка та 3,1 підбирання.

Завершував сезон Маяускас у латвійському “Вентспілсі”. У 7 іграх Латвісько-естонської ліги він набирав 10,1 очок та 5,1 підбирання, у латвійській лізі в його активі 5,8 очок, 4,0 підбирання та вихід до фіналу плейоф з командою.

Раніше “Будівельник” оголосив про підписання гравців збірної України Богдана Близнюка та В’ячеслава Боброва, а також про повернення до складу Арчі Гудвіна.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Octagon Europe (@octagon_europe)

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7122

5 думок про ““Будівельник” посилив склад Аурімасом Маяускасом

  1. Jekan сказав:

    У Будки вполне приличный состав вырисовывается. Посмотрим на остальные подписания. Если будут под стать, то можно рассчитывать на проход в группу ЛЧ. Да и Плеханов на сегодня лучший украинский тренер, с скромным бюджетами Запора и Соколов добивался классных резалтов. С Будкой вполне способен достичь ещё большего, учитывая, что игроков калибра Близнюка, Боброва, Гудвина у него раньше не было.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.