“Будівельник” може підписати Майкла Кеффі

"Будівельник" може підписати Майкла Кеффі 1 - basket.com.ua

Столичний “Будівельник” продовжує формувати свій склад на новий сезон. Офіційно клуб оголосив про підписання Богдана Близнюка, Вячеслава Боброва та Арчі Гудвіна, а про Аурімаса Маяускаса повідомила його агенція.

Як стало відомо basket.com.ua, клуб також може підписати американського розігруючого Майкла Кеффі. Цьому не стане на заваді навіть підписана угода гравця з македонським МТЗ “Скоп’є”. Під керівництвом нового тренера “Будівельника” Валерія Плеханова у “Запоріжжі” Кеффі у сезоні 2020/21 ставав МВП Суперліги.

Минулий сезон Кеффі розпочинав у “Київ-Баскеті”, за який провів 23 матчі у Суперлізі, набирав в середньому 10,3 очка, робив 3,8 підбирання та віддавав 4,7 передачі. У Кубку Європи ФІБА за 11 матчів захисник набирав 10,6 очка, 2,6 підбирання та 3,8 передачі.

Після початку повномасштабної війни в Україні американець підписав контракт з німецьким “Крайльсхаймом”.

0

Автор публікації

Офлайн 5 днів

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7126

3 думки про ““Будівельник” може підписати Майкла Кеффі

  1. Sergey Cherkasov сказав:

    Ребята, заканчивайте с инсайдами про Будку. Там уже официальных новостей хватает, нахрена придумывать, тем более бред?

    Будивельник может подписать Кеффи, но не раньше следующего лета, когда он выполнит контракт в Македонии. У Будивельника уже есть разыгрывающий на новый сезон. Вскоре будет объявлено. И это не Кефф, Холтон, или Ктотамещеигралуплеханова. Можете это считать официальным заявлением.

    0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.