Артем Пустовий: “Був приємно здивований, коли прочитав, що Свят приїде до збірної”

Артем Пустовий: "Був приємно здивований, коли прочитав, що Свят приїде до збірної" 1 - basket.com.ua

Центровий збірної України Артем Пустовий під час стріму з Ukrainian Basketball в Instagram розповів про підготовку національної команди до матчів кваліфікації до ЧС-2023, зокрема до матчу проти Грузії, який пройде 1 липня.

Про контрольні матчі у Португалії

Ми намагалися відпрацювати наші моменти, над якими ми працюємо на тренуваннях. У грі краще побачити, що виходить більше, що менше. Зробити якісь висновки.

Контрольна гра проти Португалії у нас була трохи невдалою, вели майже всю гру, а наприкінці трохи “посипалися”. Це наша помилка, що не довели гру до логічного кінця. Є над чим працювати. Дивимося відео, розбираємо помилки, працюватимемо, щоб максимально підготовленими вийти на Грузію.

Про фізичну готовність гравців збірної

Ми готові, фізично підготовлені. У половини хлопців тільки закінчився сезон, і вони не встигли втратити форму, в іншої половини, у яких сезон закінчився трохи раніше, їх зібрали раніше. Тому, гадаю, у фізичному плані ми маємо підійти підготовленими до цих ігор.

Про приїзд гравців НБА

Не думав, що приїдуть. Я, як і багато хто, був приємно здивований, коли прочитав, що Свят приїде до збірної. Приїхав – молодець. Леня не вистачає, але, можливо, до наступного відбору під’їде.

Михайлюк провів поки що з нами лише одне тренування і рано щось говорити. Зрозуміло, що він приїхав із НБА і не дарма він там. Подивимося.

Про підготовку до Грузії

Був розбір першої гри, розбирали деякі помилки у захисті. Тренери акцентують увагу, щоб не давати набирати легкі очки. Розбираємо тактику, як грати проти певних гравців.

У нас зараз важлива найближча гра. Ми повинні обіграти грузинів у будь-якому разі. Про наступні ігри поки що не думаємо.

0

Автор публікації

Офлайн 6 години

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 6947

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.