Андрей Агафонов: “Не понимаю, как легионеры могут приезжать в страну, где длится восьмой год война, а потом удивляются, что у нас война”

Андрей Агафонов: "Не понимаю, как легионеры могут приезжать в страну, где длится восьмой год война, а потом удивляются, что у нас война" 1 - basket.com.ua

Одеса на минулому тижні перервала серію невдач, здобувши дві перемоги у Суперлізі Windrose, а лідер команди Андрій Агафонов за підсумками зіграних матчів був визнаний MVP тижня.

У коментарі пресс-службі ФБУ Андрій Агафонов прокоментував успіхи команди, розповів про атмосферу в ній, а також про сприйняття ситуації в країні.

– Особисті нагороди? Я давно цим не цікавлюсь і не стежу. Мені приємно, що ми вийшли із тієї ями. Я нещодавно з Олегом Олександровичем Юшкіним порівнював нашу ситуацію з тим, що нас підвели до стінки, поставили потилицею, звели затвор, але курок не спустили. І ми стояли, благали дати нам останній шанс зачепитися за плей-офф.

І ось ми виграли ці дві найважливіші ігри, залишивши шанси на плей-офф. Вони у нас і так є, особливо у зв’язку з ситуацією, що склалася. У нас поїхав Келлісон, тому нам потрібно було брати він його функції. У Томса рука боліла, тож десь мені довелося брати на себе. У багатьох свої мікротравми, але ми впоралися та зуміли здобути перемоги. І зараз приємні командні відчуття.

– Атмосфера в команді покращилась після цих перемог?

– Зараз атмосфера в команді чудова, все добре. Начебто розпочали новий сезон, хоча ніби на носі вже кінець третього кола. Поки все добре. Подивимося що буде далі. Тому що сильно впливає на баскетбол та на життя ситуація в країні. Зараз все вирішується, і я сподіваюся, що все буде добре, і ми продовжимо хороший, цікавий сезон. Вважаю, що є одна-дві команди, а решта всі рівні.

– Яка ситуація у вас в команді з легіонерами?

– У нас поки що поїхав лише Келлісон. Інші виявили бажання залишитись, вони розуміють, що це таке. Шепард взагалі сказав, що поки що бомби не летять, то все нормально. Я думаю, все вирішиться і все буде добре. Я взагалі не розумію, як легіонери можуть приїжджати до країни, де триває восьмий рік війна, а потім дивуються, що у нас війна…

Взагалі, зараз якщо всі поїдуть і не повернуться, а команди дограватимуться українцями та перспективною молоддю, то на папері фаворитами будуть Дніпро та Прометей, а далі всі рівні і може хто завгодно вистрілити. Я б і Одесу з трійки не викреслював. Я може і не зможу потягнути, хоча… може, і зможу… подивимося.

0

Автор публікації

Офлайн 3 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7122

2 думки про “Андрей Агафонов: “Не понимаю, как легионеры могут приезжать в страну, где длится восьмой год война, а потом удивляются, что у нас война”

    • Sergio сказав:

      Откинь эмоции и просто подумай :с твоего посольства раз за разом приходят всё более устрашающие смс и у тебя на одной чаше весов контракт, а на другой семья, я думаю выбор очевиден

      0

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.