Айнарс Багатскис: “Я в Украине и никуда не уехал”

Айнарс Багатскис: "Я в Украине и никуда не уехал" 1 - basket.com.ua

Головний тренер чоловічої збірної України Айнарс Багатскіс відреагував на розповсюджені чутки щодо можливого перенесення домашнього матчу проти Іспанії на нейтральну територію.

Пішли чутки, що матч Україна — Іспанія може бути зіграно на нейтральній територі. Що думаєте з цього приводу?

– Так, ситуація нелегка, нервова. Але поки я не отримаю офіційної інформації про це, я вважаю, що Україна гратиме домашній матч проти Іспанії 27 лютого в Києві. Я це кажу зі своєї позиції, адже я тут, нікуди не поїхав і не втік. Вважаю, що має бути саме так.

Як збірна готуватиметься до матчу проти Іспанії?

– Комплексно було прийнято дуже вдале рішення — ми проведемо міні-збір в Іспанії. Це було заплановано заздалегідь і я вдячний Федерації, що вона змогла організувати цей збір. Нелогічно було б, щоб і Артем Пустовий приїхав в Україну 21 лютого, а 22 ми б разом полетіли до Іспанії. А так у нас буде два додаткових дні потренуватися в Іспанії — і це дуже добре. Мені подобається, що Федерація розуміє фізіологію гравців, коли треба трохи заплатити більше, щоб потім був шанс взяти більше в спортивному плані.

Чи встигли натуралізувати Кеффі перед матчами з Іспанією?

– Ні. Він грати в цих матчах не буде.

0

Автор публікації

Офлайн 2 місяці

BrickFreak

79
Коментарі: 28Публікації: 1684

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.