Айнарс Багатскіс пояснив зміни у тренерському штабі збірної України

Айнарс Багатскіс пояснив зміни у тренерському штабі збірної України 1 - basket.com.ua

Головний тренер чоловічої збірної України з баскетболу Айнарс Багатскіс прокоментував зміни у тренерському штабі команди.

“Ще перед липневими матчами було зрозуміло, що збірній U-20 важливо буде відразу працювати з головним тренером Віталієм Степановським.

У сучасному баскетболі дуже важко всидіти на двох стільцях, тому ще тоді ми вирішили, що Віталій зосередиться на молодіжній збірній та на клубній роботі.

Це стосується і Валерія Плеханова: його пріоритет була збірна України U-18, після чого він отримав і прийняв пропозицію від «Будівельника». Тільки це завадило цим тренерам бути зараз у збірній.

Водночас можу сказати, що у Максима Міхельсона було дві пропозиції, але він відмовився від них, щоб бути тренером збірної.

До мене також була зацікавленість від декількох клубів, але я сказав, що спочатку я закінчу свою справу зі збірною України, а потім вже подивимось.

Я радий, що в таборі збірної зараз людина, яка і так була з нами — Микола Кірсанов, а також тренер, який допомагає з індивідуальною роботою — Олексій Рубан.

У нас молодий, енергійний тренерський штаб, який допомагає гравцям ставати краще. Мене тішить, що гравці сприйняли це і те як вони працюють, створюючи чергу для додаткових тренувань”, – сказав Багатскіс.

0

Автор публікації

Офлайн 4 дні

vodolaz

123
Коментарі: 5Публікації: 7122

Залишити відповідь

Авторизація
*
*
Реєстрація
*
*
*
*
Генерація паролю
Цей сайт використовує файли cookie, щоб запропонувати вам кращий досвід перегляду. Переглядаючи цей веб-сайт, ви погоджуєтесь на використання файлів cookie.